Szemhéj tetoválás

Érdekes, hogy a sminktetoválások közül a szemhéj tetoválástra gondolnak a legkevésbé a Vendégeim, legalábbis először. Azt mondják, nem elég látványos és biztosan nagyon kellemetlen érzés...

Azért, hogy bebizonyítsam, milyen sokat számít ez az "apróság", megrajzolom a szemkontúrt is azoknak, akik különben ajaksatírozásra vagy szemöldök tetoválásra jönnek hozzám. A szemhéj tetoválás hatalmas előnye ekkor válik láthatóvá, érzékelhetővé, mely talán a leghasznosabb sminktetoválás! Gondoljon csak arra, hogy a szemeit szinte mindig kihúzza!

A szemhéj tetoválás által a tekintet nyíltabb, igézőbb lesz, a szem nagyobbnak tűnik, a szempillák sűrűbbnek látszanak, a szem színe élénkebbé válik. A vonal lehet egészen vékony, csak a szempillatőben, esetleg vastagabb, mellyel a szem formáját is lehet korrigálni, kicsinyíteni vagy nagyítani.

2015-ben tanultam meg a színes szemsatírt és a butterlfy technikát. Garantálom, imádni fogják. A szemkontúr fölé bármilyen színnel lágy satír készíthető. (barna több árnyalata, lila, kék, zöld, olíva, türkiz, szürke). A szem színe ezzel kiemelhető és ragyogóvá válik. A butterfly technikával a szemhéj nagyobb felületen satírozott. Ezzel komplett sminkelt hatás érhető el, befelé halványuló átmenettel. Gyönyörű!

Hogy Önnek mi áll jól, azt természetesen előrajzolással, együtt döntjük el. Akár extra vastag szemhéj tetoválás is készíthető, ha Önnek az tetszik, és így sminkeli magát nap mint nap. A szemhéj tetoválás nagy segítség minden nőnek, aki a nap bármely szakában jó megjelenésű, ápolt szeretne lenni.
Megoldást jelent azoknak, akik nem tudják vagy esetleg nem jól látják kisminkelni magukat. A fájdalomtól ne féljen, kivétel nélkül mindenki kellemesen csalódik a szemhéj tetoválást illetően.

A munkafolyamat kb. 2-3 órát vesz igénybe, korrekcióra itt is szükség van. Ha elrontott szemtetoválása van, javítható, a nem kívánatos részeket lézeres úton el lehet távolítani. Ha megvan az új szemhéj tetoválás, onnantól az fog dominálni.

Munkáimról legfrissebb képeket Facebook oldalamon talál.