Bemutatkozás

Bácsi Zsuzsanna vagyok, Szigetszentmiklóson élek és dolgozom sminktetoválóként és kozmetikusként. Középiskolai tanulmányaimat pénzügy szakon végeztem, de már 3. osztályban tudtam, hogy mindenképp a kozmetika világában akarok elhelyezkedni.

Azért döntöttem a kozmetikai pálya mellett, mert problémás bőröm miatt gyakori vendég voltam a szépségszalonban, és hónapról hónapra megtapasztaltam, milyen csodálatos ez a munka, hogyan lehet kezelésekkel rendbe hozni a bőrt, apró változtatásokkal, szemöldökszedéssel, sminkeléssel előnyösebb külsőt varázsolni. Már kozmetikus tanuló koromban is az vonzott, hogyan tudom kiemelni a női szépséget, esetleg változtatni azon, ami nem elég előnyös az arcon. Sokat sminkteltem és örültem, amikor láttam a boldogságot a nők szemében, hogy a kozmetikai megoldások által bizony ők is tudnak szebbek lenni, mint amilyennek gondolták magukat.

Szerettem volna, ha szépségük tartós marad, s a harmónia, melyet a sminkeléssel elértem az arcon, akár több évig, minden reggel boldoggá tenné őket. Már gyakorló kozmetikusként elkezdtem olyan eljárásokat keresni, mellyel a tartós smink elkészíthető. Ebben az időben (1998-ban) még a permanent make-up uralta a kozmetikai piacot, viszont nekem nem tetszettek azok a sminktetoválások, melyeket a permanent make-up technológiákkal a többi kozmetikus készített. Ha a kozmetikus el is találta a formát, a megfelelő technika hiánya miatt egyenetlen vonalakat, túl vastag, túl sötét, erőszakos sminkeket tetováltak.

 

1998-ban kezdtem el tartós sminket készíteni szabad kézzel, mert a kezemben jobban bíztam, mint a permanent gépek bizonytalan tűvezetésében. Az eredmény lágy vonalú, visszafogott satírozott szemöldök lett és szép szájkontúr...
Néhány év múlva kozmetikus kolléganőktől hallottam a Long-Time-Liner gépről és tudtam, ez az, amire én vágyom! Bár tudtam elég természetes tetoválásokat készíteni, a szálazott szemöldök tetoválás a lágy szájsatírozás, szájtetoválás, a vékony vonalvezetés, a szemhéj tetoválás, a technológia precizitása nagyon csábító volt számomra. Egy ideig álom maradt, hogy ilyen technológiával dolgozzak, de 2004-ben végre megvásárolhattam az első Long-Time-Liner gépemet, és a siker nem maradt el. A lenyűgöző eredmények hatására hamarosan még tovább léptem, és már a Long-Time-Liner orvosi gépével dolgoztam, s dolgozom azóta is szigetszentmiklósi kozmetikámban.
A 2015-ös év forradalmi változásokat hozott a szakmánkban. A szemöldök szálazási technológiája megváltozott, természetes, realisztikus szemöldökök készíthetőek mindenkinek a saját szálirányához igazítva. Ez által minden szemöldök tetoválás egyedi, személyes igényekhez szabott.

2015-ben 5 továbbképzésen vettem részt Patkós Alexandránál, amin a legújabb technikákat tanultam meg. Munkáimat Crystal (Alexandra), LTL  és Bomtech géppel készítem. Pigmentek: LTL, Clinita, Alexandra pigment.
Nagyon szeretem a kozmetikai szakmát, jó érzés, ha olyan munkát végezhetek, amitől a Nők látványosan vonzóbbá válnak! Az arcokon harmóniába kerülnek a kontúrok és a színek, s ezáltal megnő az önbizalom. Nagyon jó érzés, ha egy munka után néhány órával kapok a vendégemtől egy üzenetet, hogy még egyszer köszönöm a szép szájat, szemet..., és jó érzés, ha 1-2 év múltán ismét eljön hozzám frissítésre. Ez a kozmetikai szakmai igazi értelme

Tanulmányaim:

A tetoválásban minden lehetséges, akár a sminkes világban!

5 fontos dolog kell hozzá: