Ajaksatírozás

Néhány évvel ezelőtt szájtetoválás alatt még szájkontúrt értettünk, napjainkra azonban megváltozott az igény ezen a területen is. Szájtetoválással a cél nem a száj körbehúzása, hanem a vendég számára tökéletes szájforma létrehozása, akár telt, színezett ajkak, melynek teltsége, volumene harmóniában van az arc többi részével.

A szájtetoválás lágy vagy teljes satírozással lehetőséget ad a keskeny, fakó, asszimetrikus ajkak megnagyobbítására úgy, hogy az eredeti szájforma a szemnek láthatatlan lesz. A szájtetoválást megelőzi az előrajzolás, mely során Önnel együtt megtervezzük ajkai végleges formáját és színét. Ha nincs elképzelése a színről, sok-sok kérdést feltéve, és természetesen a bőre, haja és szeme színétől függően együtt rátalálunk az ideális színre.

A szájtetoválás 2-3 órát vesz igénybe, majd 2 hónapbon belül szükséges egy korrekció, ahol tökéletesítem a pigmentálást. A gyógyulás szájtetoválás esetén 4-5 nap, lehellet vékony pörkkel gyógyul, így közben nyugodtan élheti megszokott életét!

Az elkészült szájtetoválás színe egyedi, mert a bőr saját pigmentjeitől is függ. Korrekciónál van lehetőség a sötétítésre, világosításra vagy élénkítésre is. Ha elrontott szájtetoválása vagy szájkontúrja van, ne keseredjen el! Van rá megoldás!

A régi, elrontott tetoválás halványítása vagy elfedése egyedi, több alkalmat igénylő feladat, mely megelőzi a végleges forma és szín elkészítését. A végeredmény ebben az esetben is gyönyörű lehet! Csábító, telt, mégis elegáns ajkak.

A satírozott technikával készülő szájtetoválást kortól függetlenül mindenkinek ajánlom! Tapasztalataim szerint az orr-ajak barázda kialakulásakor az arc szomorúvá, fakóvá, "öregecskévé" válhat. Egy telt, élénkebb színű ajak éveket fiatalíthat, megjelenése üdévé, megnyerővé válik!

Ajaktetoválás technikái:

Munkáimról legfrissebb képeket Facebook oldalamon talál.